Aanleiding en voorbereidingen

De laatste jaren zijn we met mijn verjaardag steeds met vakantie en dat bevalt mij eigenlijk prima. De mensen die er toe doen, zien we gelukkig ook, zonder dat er iemand jarig is.

Omdat we door de behandeling van Marijke niet lang van te voren plannen kunnen maken, hadden we, behalve voor de vakantie in juni/juli 2016, nog geen plannen gemaakt. Nu de behandeling een andere wending heeft gekregen, kunnen we er een paar dagen tussenuit.

Nadat ik eerst gekeken heb naar een lang weekend in bijvoorbeeld Maastricht, valt mijn oog op een 4-daagse trip naar Luxemburg en dat roept warme herinneringen op aan onze eerste vakantie in mei 1975, toen we samen naar Luxemburg zijn geweest.

Ik stuur een mailtje naar Dierenpension Hoevekestein om te vragen of we Charlie daar van 31 maart tot 3 april kunnen laten logeren en als dat bevestigd wordt, kan ik gaan boeken. Het arrangement dat ik op ogen heb, is echter niet vanaf 31 maart, maar wel vanaf 1 april te boeken voor 4 dagen, maar dat blijkt voor het Dierenpension geen probleem te zijn en ik boek voor 4 dagen (3 nachten) in Hotel des Nations in Clerveaux.

gs-5eafc-Clervaux_5_Hotel_de_nations_2

Als voorbereiding maken we gewoontegetrouw gebruik van Capitool reisgidsen; in dit geval die van België & Luxemburg en die van Duitsland.

10010040074321459200000011326432

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Aanleiding en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s